dimecres, de febrer 21, 2007

La finestra de Johari

Diuen que per conéixer-se u mateix, de tant en tant, no està de més mirar-se com si estigueres davant d'una finestra. Aquesta és la finestra de Johari, i planteja el coneixement sobre u mateix a partir de 4 àrees, que es combinen entre el que jo sé i deixe de saber sobre mi, i el que saben o deixen de saber els altres.
Per tant, per saber com ets, no cal només que et conegues tu mateix, sinó que conegues el que els altres saben sobre la teua persona. I moltes vegades açò és complicat... Un cafenet amb cada u de vosaltres m'eixiria moooolt car (sabent que per a alguns hauria d'agafar avió, per exemple), i encara queda molta gent que no es passa per ací. Però algun dia, quan tinga el valor d'abocar-me a la meua finestra, no s'estranyeu si vos pregunte què sabeu de mi... Potser siguen coses que jo desconec!
Si algú vol anar fent boca...
(Això sí, sempre tenint en compte que açò és un lloc públic :P jejeje)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajjaj,i tu tens que anar a preguntant a la gent que saben de tu???tu que no eres casi capaç de fer-te un cafenet en algun amic.....ajjajaja,el dia que et desidixgues,m'avises!!!jaajjaj

un besot!!!

Maria ha dit...

ah, no! no sigues tan còmode! o amb un cafenet, o res!!!
(esperaré...)

Anònim ha dit...

Saber de tu??
No molt,jej.Però aixo també és cosa teua el que et deixes conèixer no??Tu saps en quina mesura deixes que et conegen,crec..

mireia ha dit...

Jo també anava a dir-te que si no hi ha café pel mig no pense obrir la boca, pero coneguente, casi q preferisc trobar un moment, qualsevol, en el q et tinga davant per a dir-te el q sé de tu.
Quan vulgues...

Lluicar ha dit...

JA veig que esteu molt disposats a parlar... Serà qüestió d mirar agenda i començar. De moment, ja ha passat un altre cap de setmana...

Anònim ha dit...

nen, aq cap d setmana t dic q sé d tu in person si vols.

Lluicar ha dit...

Clar!!!
Ja sas q t'espere!
Treballe dissabte i diumenge de vesprada, però les nits estarem per ahí. Avisa'm quan arribes i a veure quan ens vegem!!
(supose q en lloc d'un café hurà de ser un cubateta... ^^) :P