dimecres, de desembre 07, 2005

Com en casa...

Avui, 7 de desembre, mire al meu voltant i ho trobe tot buit... Un espai que ha estat ocupat durant cinc dies per tanta gent, ara sembla buit, apagat, trist...
La matinada d'ahir, els meus amics tornaren cap a casa. Una visita que esperava amb moltes ganes, i que ja ha passat. Però la tinc, i la tindré, molt present.
Silvi, Rober, Maria, Teresa, Dani...

Han estat uns dies genials, intensos. I m'han donat molts ànims! No és que els necessitara, perquè heu pogut comprovar que per ací no va malament :P Però sempre venen bé els abraços dels amics!

Si haguera de fer un breu resum... Pff... No sabria per on començar!!
Dijous 1 - Vol, bus, tren, (espera) i encontre!!! Anem a casa, xarrem, xarrem, xarrem, i pizzes. Scuderia (pub d'Erasmus per als dijous), tornem a casa i preparem les coses per dormir...
Divendres 2 - Matinada, tren cap a Venezia. IMPRESSIONANT. Vaporetto, canals i aigua: en resum, l'Albufera... No Dani? :P Dinar de pasta, passeig pels carrerets i pels ponts. Màsqueres, tendetes, llepolies... Tren cap a casa. Les dutxes ens reconforten. Sopar i joc: les boletes i la sangria. Fantasmes? Per tot arreu!!! Eixim pels pubs (a les 2'30h, algo impensable a Bologna). Arribem al Soda Pops, balls i rises, i putada: l'abric de Maria ara és negre... Acaba la nit
Dissabte 3 - Resaca i mal de caps. Volta per Bologna: aire fresc. St Stefano, Due torri, Piazza Magiore, S Petronio, Nettuno, Independenza, Zamboni, Piazza Verdi... En fi, Bologna. Com volien provar tots els menjars d'ací, dinar al McDonald's... Recuperem a Rober i capuccino (de cara a la paret). Aperitiu al Transilvania, dutxes per recuperar forces, i festa da Lorenzo. Volteta i gelat al Gianni!!!! Volteta amb fotos i més fotos, i cap a casa.
Diumenge 4 - Matinada cap a Firenze. Aigua, monuments i VAQUES!!! Esglésies, carrers, escultures, l'Arno, el Ponte Vecchio, Duomo, Campanille i Battisterio. Il Porcellino! Tota una sèrie d'imatges de Firenze que fan d'aquesta ciutat una visita encantadora. I si a més deixes un "lucchetto" per a sempre aferrat al Ponte Vecchio... Al migdia, un dinar cutret, i a seguir amb la passejada per la ciutat. El David... Tren de tornada, dutxes i més sangria... I a dormir la mona!!
Dilluns 5 - Últim dia a Bologna. Pasta fresca amb salses diverses. Volta per Bologna, a la recerca de souvenirs, i altre Gianni! Si és que els gelats d'ací són de "ricordati di me"!! Tornem a casa / Comprem els bitllets (amb volta en bici incluida). Sopar de piadina, i per a no quedar-se sense visita a la Nutelleria, crepes a casa! Ens fiquem les botes!!
Dimarts 6 - Ens gitem a les 2h. Ens alcem a les 4h. Es tanquen les maletes i caminet cap a l'estació.

No és un adéu, és un "fins prompte"!!
Abraços...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Llui!! realment és un resum ben fet, que descriu a la perfecció lo bé que ens ho hem passat, ahí amb tu. De veritat, este viatge crec que ens feia falta a tots i damunt, en la teua companyia... insuperable!!!
Ànim, q d'ací no-res ens tornem a vore!!!
Un besot!!!

Anònim ha dit...

veus? ara que ja he anat ja m'anime més a escriure ací, i més si és per deixar un comentari sobre algo que conec ben bé!!
Han sigut uns dies que hem gaudit molt, amb moltes rises (i molt de fred). Espere que tornem a jugar al joc de les boletes!!!!
De veres, ha sigut un viatge perfecte!!!! i, el millor de tot, és que d'ací res ja estas ací!

Anònim ha dit...

Hei feo el resum ha estat prou bé,encara que sas que els meus son millors,jeje.La veritat tan falta cosetes pero, cerc que això és inesplicable al menys per ami,booo!!!Ara ja puc dir promésa acomplida i ens vegem ja,no keda res.1Abraç

Lluicar ha dit...

Ei gentoleta!
M'alegre que s'ho hageu passat tan bé! Falta ficar algunes fotets, però he fet el que he pogut :P
Que ens vegem en menys de 2 semanetes!!!!!!!!

Lluicar ha dit...

Obra completada!! :P

Anònim ha dit...

Hola Llui!!!
Ja queda suuuuuuper poquet per a que vingues!! Tenim unes ganes que no te pots imaginar!! Ves preparante que t'anem a ofegar a besos de forat i abraços super forts!!
Estem ací les dos juntetes i ens hem enrecordat de tu!! I estavem pensant, sols queda una setmaneta i dos dies per a que estigues ací entre nosaltres.
I això, que tenim moltes ganes de vore't, unes ganes que no són normals!!
Què guai!!! Què guai!!! Què guai!!!
Te volem molt cara de cul!!
Molts molts molts molts besets!!!

Són les 21:15, no sabem perq collons fica que son les 12:15 del migdia!!! :S:S:S

Anònim ha dit...

Llui, pos no, si que fica que són les 21:15!!! Jijijijiji!! Que tontes estem!!
Es que primer hem ficat "Vista previa" i ahí ficava l'altra hora...
Res, tonteries nostres!!!
Més besets!!!!!

Lluicar ha dit...

I penseu que jo no tinc ganes??
Ja voreu que prontet es farteu de mi i desitjeu que torne a estar ací, a 1000km de distància...

Un abraçot!!! :P
PD.- I no, ara no són les 21:15 ;)