dimarts, de desembre 13, 2005

"Operació SSG"

Una nova missió ens ha estat encomanada: assistir a l'eixida a Siena i San Gimignano organitzada, com sempre, per l'ESNbologna.


Dissabte 10 de desembre. 07'30 hores. Ens dirigim cap al bus... Quina aventura ens espera?
Siena és una ciutat de la Toscana, caracteritzada sobre tot per la seua Piazza del Campo, on cada 2 de juliol o 16 d'agost té lloc la competició del palio. A més, algunes esglésies i carrers característics acompanyen l'obra del famós Duomo a ratlles blanques i negres.
Ara, el fred, sempre present i cada vegada més fort, amb el recolçament d'un vent podríem dir un poc tocacollons, ens va dificultar la possibilitat d'aperciar la ciutat tal i com es deuria. Però bé, contra els fenòmens atmosfèrics no es pot lluitar, i el dia següent continuaria actuant amb la mateixa intensitat.
San Gimignano potser no siga una ciutat tan coneguda, però no per això hauria de ser menys interessant. La meua guia, però, sols li dedica una pàgina i mitja... Coses a destacar del poblet: les vistes, puix està perdut per la muntanya; el pou de la Piazza della Cisterna; la quantitat de Torres que encara conserva; l'església; i perquè no dir-ho, la quantitat de botigues de souvenirs per a tots els turistes que invadeixen la zona.
Missió superada. I hem deixat constància: el dinar a la fattoria, la volta pel pallar i les vaques.
Algú supera aquestes rises?? :P

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi, I've just read your post, if you're interested in Palio di Siena take a look at my blog with lots of 2005 pics. Ciao...