dissabte, de juny 03, 2006

Què em dius?

"Si lees esto, si tus ojos pasan por estas líneas ahora mismo, incluso si no hablamos a menudo, por favor postea un comentario con un recuerdo tuyo y mío. Puede ser cualquier cosa, buena o mala.
Cuando hayas acabado, copia este pequeño párrafo en tu blog y sorpréndete (u horrorízate) con las cosas que la gente recuerda de tí.
"

Fa un temps ho vaig llegir, i vaig ser jo qui va deixar un comentari...
Ara em toca esperar. . . Sorpreneu-me!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Un record teu i meu...les xerrades, les rises, les mirades, els moments especials, els no tant especials, un acomiadament, varies benvingudes, una visita a Bologna, varies visites al poble, els messenger, el joc de les boletes, el ball de la fruta, algunes fotos...podria continuar així i els records mai s'acabarien...

mireia ha dit...

Jo no sé per què, però em costa pensar en un moment on sols estem tu i jo... al meu record quasi sempre en som tres...

Recordaré sempre amb una estima molt especial l'estiu del 2002... el teu xalet, Orea, la Marjal, Marea, el Peixotet... i... recordes quan ens estavem traguent el carnet de conduir?? tot el dia discutint... "necessitem separar-nos una temporadeta" jajaja...

Records amb tu en tinc molts, al 90% dels meus records estàs tu present ;-)

Anònim ha dit...

cualquier momento de los vividos en el Evento Nazionale:
el baile de la fruta, la "guerra" q dabas en el bus de vuelta a Camerino, q la gente sino se quedaba dormida!!

jeje
CIAO

Anònim ha dit...

Jo no puc recordar cap moment amb tu - em sap greu, però m´ha agradat el teu bloc, l´he linkat a la meva llista de blocs ^^

Sus ha dit...

Millons de records s'amontonen en el meu cap... ja saps perqué ;)

Pero bueno, em quedaria especialment amb el record de que has sigut SEMPRE el meu amic invisible. Tres de tres. És un bon percentatge, no??

Pero pffff no puc evitar pensar en les millons de coses que hem compartit durant este any. Domodossola? les compres en la PAM? Les carreres per san vitale? les hores ficant-se iconos en el msn estant a menys d'un metre de distància? Donarte un bes totes les nits abans de dormir (quan no anem pet :P)?

No em fages elegir per favor!!!

;********* (cebv) !

Anònim ha dit...

No et queixaràs, eh??

Anònim ha dit...

Ayy, cuesta seleccionar un recuerdo. Supongo que el recuerdo que quedará para la posteridad será la visita a Bologna aunque tampoco nos podemos olvidar del trabajo de Calvin Klein, de lo animado que estás siempre en las cenas, de tus peúcos... pero la verdad es que siempre queda bien recordar el primer momento. Recuerdo que pregunté: "y ese chico con el que habláis, quién es??" y alguien de Alzira (creo que Ali) me dijo: "es una parada menos de tren". Jajaja, se me quedó esa frase hasta el punto de recordarla aún hoy, 4 cursos después.

Aún así espero tener muchos más recuerdos!! un besito!!

Lluicar ha dit...

És difícil haver d'escollir un sol record amb cada u de vosaltres... De tota manera, m'alegra veure que tots siguen bons records... Ho hem passat bé, eh!?
I el que encara ens queda!! ;-)

Anònim ha dit...

un moment,ara mateix me'n venen molts al cap...començant xq la meua "infància"la vaig passar al teu costat...fins al dia de hui que podria fer-te una llista de tots els bons(i algun no tan bo) moments que he passat al teu costat(el renegó del campament(k sempre m'enrecordaré),la visita a Bologna(la bici, la nit q estagueres al meu costat i ke sempre t'agrairé, la nit sns dormir(ixa si ke va ser al teu costat literalment),...), l'última visita al ritme del "pirata,pirata..."....i molts moments més...i que espere que a partir d'ara siguen molts i millors....
P.d:sus(falseta) un beset molt fort!!!!jejeej,segur k ja ho trobaves a faltar,,,!!
MARTUXETA

Anònim ha dit...

Un record,Per a mi es impossible,hi han tants i de tant bons,que realment si hagues de tirar 1 necesitaria dies,per a poder tiralo i fins i tot aixi no podria,pero lo que si que et puc dir es que seria de Aquell famos i irrepetible,estiu'02,aixo segur ,va estar plagat de molts bons moments,jeje.

Anònim ha dit...

"Y todo lo que ya viví,
lo sigo cargando
Lo llevo muy dentro de mí
nunca lo he olvidado,
lo siento tan cerca de aquí,
lo llevo muy dentro de mí"

martuxeta

Lluicar ha dit...

"Y lo que viviré, cargaré, sentiré y llevaré... siempre conmigo, y contigo. Con todos vosotros"

Anònim ha dit...

un record? sols un??? és difícil d'elegir entre molts moments als campaments, nits de xarrada (i altres) al teu xalet, moltes hores davant la porta de la piscina... però si n'he d'elegir algun, em quede amb el dia que ens perdérem en el riu. Tu ja saps perquè.
Un besot mooolt gran!

Teresa!!

Anònim ha dit...

non ti preoccupare, in camera mia non c'è e non ci sarà mai una pistola...;)
Per quanto riguarda il ricordo, ce ne sono tanti che mi vengono in mente ma come posso non citare le corse in san vitale con le ragazze sulle spalle?non ho mai riso tanto per essere caduto!:))))

Ale(quello che sta per andare a farsi firmare i fogli per l'Erasmus)

Anònim ha dit...

bufffffffffff, ara m'acabe d'enrecordar d'aquell dia en Castellnovo que per culpa de parar a fer-nos una foto en l'ARBRE ens perguerem....seguramnt m'enrecorde xq caminarem + k uns tontos i damunt sns saber com reaccionaria el cura.....

besets

Lluicar ha dit...

Com he rist amb aquests últims records... No els tenis presents, però... COM OBLIDAR-LOS!!! :P

mireia ha dit...

El Llui! En tinc un altre!!! Molt entranyable!!!

Tu, Martinguris i jo vegent "School Killer" en ma casa... i després tots jinyats ananat casa Marta a dormir i resopant hamburgueses...

Jajajajajajajajaja...

Lluicar ha dit...

I la Tecla que pegava al llit amb la cua... :S
Sí, ho recorde...