dimecres, de maig 03, 2006

Esta va de concerts…

23 abril – Torino. “Volumi all’idrogeno
Després d’una setmana completa, viatge en tren cap a Torino. Un poc de volta a la ciutat i ens encaminem cap al Pala Isozaki. Tot i el cansament que portava damunt (he de confessar que vaig pegar alguna cabotadeta...), un Concert en majúscula, amb actuació principal de Subsonica.

25 abril – Bologna. “Festa della Liberazione
Dia de descans al Giardino Margherita, quan un pla improvisat (i conscient jo d’haver de fer un treball per a classe), ens acaba reunint en la Piazza Maggiore davant l’entarimat on sona el grup MCR – Modena City Ramblers. Descobrim un grup reivindicatiu i de locura: bots i crits desgarrats.

1 maig – Roma. “Primomaggio
El més impressionant dels concerts i la més gran de les aventures. Començant amb un viatge nocturn en tren okupa cap a Roma, de peu i sense lloc per moure’ns; seguint amb l’arribada als Musei Vaticani i trobar-los tancats; primera dormida davant de San Pere, i un nou passeig per la capital italiana, colada al Metro inclosa; repòs; i, finalment, el Gran Concert! Des de les 15h. i fins passada la mitjanit (nosaltres plegaríem trastos cap a les 22h.), tot un seguit de grups i cantants per animar la Festa del Lavoro. Destacaren pel seu renom Negramaro i Ligabue, però també ens delectaren grups com Sud Sound System o, de nou, MCR. Milers i milers de persones reunits per aquell concert, i nosaltres immersos en la multitud. Una vegada més, cerveses, crits, “cants”, bots i balls... fins exprimir les nostres energies (que ja eren poques i encara ens farien falta per aguantar el viatge de tornada). 22’40h, el tren amb destinació Bologna ix de Roma, i tot i que no era aquest el “tren okupa” de tornada, nosaltres l’okupàrem... I ens va eixir bé la jugada.

Per fi, a la fi, descansem...
Però seguim consultant agendes!! ;-)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a quan el pròxim?

Torreblanca?

Lluicar ha dit...

Mmmm.... :B
M'apunte!!!!

Anònim ha dit...

siiiiiiiiiiiiii.....jo tb m'apunte a torreblanca...aneu buscant dies.....però llui,si anem te quedes allí fins que tornem al poble....que després ningú s'alça pronte per a despedir-te.....jejej

martuxeta