dimarts, d’octubre 30, 2007

Es que la gente es mala...

"Mala no. Imbécil, que no es lo mismo. El mal presupone una determinación moral, intención y cierto pensamiento. El imbécil o cafre no se para a pensar ni a razonar. Actúa por instinto, como bestia de establo, convencido de que hace el bien, de que siempre tiene la razón y orgulloso de ir jodiendo, con perdón, a todo aquel que se le antoja a él mismo, bien sea por color, por creencia, por idioma, por nacionalidad o, como en el caso de don Federico, por sus hábitos de ocio. Lo que hace falta en el mundo es más gente mala de verdad y menos cazurros limítrofes."

La sombra del viento, de Carlos Ruiz Zafón

6 comentaris:

Sus ha dit...

La gent és molt mala! Estic totalment d'acord... i ja saps perque ho dic.
La gest és mala e mi manchi. Che ci vuoi fare?? eh? eh??

Avui és el dia de una persona molt especial... pensa on estavem fa dos anys!

;******

Anònim ha dit...

la gent és mala....pero si no ens arrisquem a coneixer a més gent pot ser mai trobem el que anem buscant....

Lluicar ha dit...

Ho sé, Sus!!!
Recorde moltes vegades el que féiem fa 2 anyets... I com han canviat les coses, i com et sent ara de lluny... Dilluns vaig dinar amb la persona especial!!
Anche tu mi manchi, e nn sai quanto male mi fa lasciar perdere il mio vuolo fino a te!

Anònim, ho tinc claret, per conéixer gent que no siga!!! El problema és com es van creant ixes noves relacions, i el mal que poden arribar a fer si es busca (o no) la maldat...`
Però seguisc dient que la gent no és mala, sinó imbècil ;-)

Anònim ha dit...

bé...però Marta és mala!! Mira-la ahí..mira com me mira...segur que està pensant alguna manera de renegar-me! I damunt, com fuma, està cremà per dins...mira que és mala...

Anònim ha dit...

Molta gent no és imbècil per naturalessa, sinò que quan veu que una persona té tot allò que ella no podrà tindre, té la necessitat de fer el mal, és l'enveja. Sempre m'agradat la frase eixa que diu: no és més feliç el que més té, sinò el que menys necessita.
Quantes voltes hem estat en algun lloc i ens hem trobat alguna persona d'aquest tipus, que per sentir-se ella important xafa als demés. Esta clar que hem de conèixer a més gent, ningú diu que no, però després d'un rato de conversació ja pots donar-te conter de com serà aquesta persona. Però sols tindrem una idea, perquè encara no haurem aprofundit en ella.

Lluicar ha dit...

Quantes idees juntes!
Marta mala!? Perquè? :P

I és que, quan saps que ho estan fent des de la maldat, per xicoteta que siga, Dani, és pitjor que qualsevol altra cosa... Què li farem si cada u no sap valorar tot el que té sense entrar en el que té el de més cap allà?

Sí, de vegades, la gent és mala... Altres, és imbècil... I altres, altres... altres vegades, és gent!