diumenge, de març 12, 2006

...i va fer ploff!!

Dijous passat vaig tornar a casa després d'anar a prendre un aperitiu... Eren vora les 10 de la nit quan vam obrir la porta. Com de normal, anàrem a veure l'ordenador, que estava encés i fent alguna de les seues funcions... Però quina va ser la meua sorpresa?
La pantalla va fer ploff... Vaig menejar el ratolí per a que s'encenguera la llum de la pantalla, però no ho va fer... A penes es podia veure l'escritori, amb una llum tènue i quasi inexistent. I així és com segueix fins ara.
Realment no sé què és el que ha passat, però demà passen a arreplegar-lo per portar-lo a reparar. Així que m'esperen alguns dies sense ordenata...
Què li anem a fer? Esperaré...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

non preoccuparti, vedrai che tornerà come nuovo;)

Lluicar ha dit...

Speriamo!! :D

Anònim ha dit...

hola llui!!!

som Roberto, Mari i Teresa, i sas que??? mentre tu estas en les teues festes erasmus, passant-t'ho bomba i fent-nos enveja, nosaltres ens estem aprofitant de les teues amistats.
Ahir anàrem a Alzira a veure les falles, i entrarem al casal d'una falla que es diu Camí Nou, te sona??? Sí! és el de la teua amiga Ester!!! La teua amiga de classe!! que ens va convidar a passar-nos-ho de luxe al seu casal!!! (ale, ara te fem envejeta nosaltres, eh??) I lo millor és que esta nit... tornarem a anar!!! (segurament).
Molts bessets i te vegem en menys d'un mes (només la Mari, jeje)
Ciao!!!

Lluicar ha dit...

Ala!!!
Ja vos val, eh!!! :P
M'alegre que no siga l'ùnic que estiga disfrutant de la festa!!! :D
I ja sabeu la cançò ixa de... "los amigos de mis amigos son mis amigos!! Uh!! Vaya lìo..."

Muaks!!

Lluicar ha dit...

A la fi!!!!!!!!!!
HUI, després de 3 setmanes d'espera, han vingut a arreplegar-lo...

Quan tardaran en tornar-lo???

:S