dimecres, d’octubre 26, 2005

A'dam... i la bici

Diuen que passar una setmaneta fora de casa de quan en quan, sempre va bé...
Així que ens fem maletes, i... a AMSTERDAM!!!



Hem passat quasi una setmaneta a la capital dels Països Baixos. I la veritat és que sí que va bé!
Amsterdam és una ciutat encantadora! No és que Bologna no ens agrade, ni molt menys, però l'encant de la ciutat holandesa és diferent. Holanda, caracteritzada per la tolerància, ens ha acollit perfectament. Però millor, si es pot, ho ha fet Paula, que ens ha rebut amb els braços oberts i amb ganes de compartir amb nosaltres la seua vida erasmus!! Ens ha fet de guia exemplar; ens ha submergit en el seu ambient; ens ha integrat entre la seua gent; ens ha alimentat; ens ha acollit... però, sobretot, ens ha mostrat el major encant de la vida a Amsterdam: la bicicleta!

Podria parlar-vos hores i hores sobre la sensació que vam sentir amb l'experiència, perquè tot i que simplement siga una bicicleta, és com submergir-te en un món nou... Però és millor que s'ho imagineu vosaltres mateix, i que ho adjunteu a la llista de "coses que algun dia he de fer..."

D'aquests dies, n'estic molt content. I més de veure com estava Paula d'integrada i de la felicitat que irradiava... Un abraç ben fort, guapa!!! Ara et queda a tu descobrir els encants de Bologna, ja ho saps ;-)

Bé, espere que el records de la capital holandesa sempre quede present: els cafés negres, els blancs, els canals, les esglésies, els parcs, les passejades... En fi, si haguera de triar, sé ben segur el que no voldria recordar: el viatge de tornada!!!

1 comentari:

Sus ha dit...

Tenim que pujar el video! No sé com encara pero ho conseguiré ;) Atent al meu blog... chan chan.

:)